Lær mig en smule at kende

Lær mig en smule at kende

Hej 👋🏻

Mit navn er Kristian. Jeg skriver. Jeg løber. Jeg tager billeder. Jeg snakker. Jeg rejser. Og så arbejder jeg på min virksomhed, Somera.

Privat bor jeg sammen med min søde kæreste, Julie og min næsten lige så søde hund, Benny. Den ene har lidt mere attitude end den anden.

Siden 2012 har jeg arbejdet professionelt med kommunikation og online marketing. I 2013 stiftede jeg min virksomhed, Somera. Og mellem 2013 og nu (2024) er der der sket en del.

  • Vi har været mange ansatte hos Somera. Nu er vi ikke så mange.
  • Jeg har drømt om at have en virksomhed på 100 personer. Nu drømmer jeg om andre ting.
  • Jeg har drevet virksomheden fra mere end 20 forskellige lande. Nu driver jeg den primært fra Danmark.
  • Jeg har arbejdet alt for mange timer om ugen. Nu prøver jeg at holde det til cirka 30.

I takt med at alderen er kommet tættere på 30 end 20, er der andre ting end vækst og mange medarbejdere, der fylder mit hovede, når det kommer til arbejde. Tilbage i 2014 fik jeg øjnene op for "remote work" og "digitale nomader".

I 2017 opsagde jeg selv min lejlighed og tog ud og rejste i halvandet år. Og i 2021 lukkede jeg vores fysiske kontor og gjorde Somera fuldt remote.

Som du fornemmer, har både jeg og min virksomhed haft mange former og størrelser. Det er jo heldigvis fordelen ved at eje det hele selv.

Både jeg og den kommer helt sikkert til at skifte form i fremtiden også. Og når det sker, skal jeg nok holde dig opdateret. Aftale?

Vil du følge med i mine tanker om iværksætteri, markedsføring, remote work og lidt af det løse, så kan du tilmelde dig herunder

Det synes jeg, at du skulle gøre.