120 km/t fungerer ikke for mig længere..

120 km/t fungerer ikke for mig længere..

Klokken er 16.02, jeg er hamrende udmattet, og jeg skriver på min blog.. Det er ganske sjældent, at jeg blogger – men denne gang føler jeg mig nærmest forpligtiget til det. Hvorfor? Fordi jeg vil give et lille indblik i, hvordan det også er at være iværksætter.

Jeg skriver ikke dette for, at man skal have ondt af mig, klappe mig skulderen eller noget tredje. Jeg skriver dette for at belyse de to sider, der er af det at være iværksætter. 

Så lad mig give dig et indblik i, hvad jeg har lavet den seneste tid! Mit sidste blogindlæg var meget positivt. Jeg var hamrende glad, tilfreds og fuld af energi. Det er jeg ikke lige nu.

Skærmbillede 2015-09-25 kl. 16.52.48

Travlhed som aldrig før

Ferie er noget, jeg er vanvittigt dårlig til at holde, som det er nu. I sommers var jeg på en skøn skøn ferie i Florida med min familie. Alligevel kunne jeg ikke lægge arbejdet til side. Jeg svarede på mails, sendte ordre afsted og var aldrig helt offline. Mine kunder skulle jo stadig bruge deres tekster? En vanvittigt dårlig beslutning. Det resulterede nemlig i, at jeg aldrig rigtigt koblede helt af.

Da jeg kom hjem stod den på 9 shows på 3 dage til Tall Ship Races 2015 (Jeg optræder også som jonglør). Vi havde endnu ikke planlagt vores show, og vi havde en uge. –> Allerede her skulle vi altså op og ramme de 120 km/t.  Herefter stod den på 4 shows den næste uge klokken 22-23.

Min arbejdsdag startede altså klokken 09, og jeg var typisk hjemme omkring 23.30..  Dette tempo har jeg kørt i more or less siden start August til nu. En arbejdsuge på godt 60-70 timer de sidste to måneder. Og hold nu kæft hvor er jeg træt..


Jeg har de sidste to måneder både fungeret som; Artist med ugentlige shows, foredragsholder og 2 x virksomhedsejer. En kombination jeg nok må erkende, at jeg ikke kan køre videre med. Hvorfor?

Stress..

Jeg hader at indrømme det.. Virkelig. Men jeg har sgu været stresset – og er stresset for tiden.

Min forretningspartner Mads og jeg var nomineret til Året Nordjyske Iværksætter med to andre. Dette gik der en hel masse tid med at forbedre. Skolerne er startet, og vi skal have aftaler i land. Virksomheder er tilbage fra ferie, og der skal ordre i hus. Bryllupper og diverse arrangementer skal bruge underholdning – I’m on it.

Kort sagt har jeg haft rigtig meget at se til – og jeg elsker det! Men min krop er sgu ikke lige enig i prioriteringen..

I denne måned kan jeg stolt sige, at jeg satte omsætningsrekord med mit hjertebarn Kvalitetstekster.dk ApS, jeg blev nr. 2 til Årets Nordjyske Iværksætter, jeg har sågar optrådt til Rune Klans bryllup (!!) – men jeg er træt. Jeg har været hamrende demotiveret den sidste måned. Det har sgu faktisk ikke været mega sjovt at være iværksætter den sidste måned. Det har min familie og omgangskreds nemt kunne mærke.

Så hvad vil jeg frem til? Jeg er utrolig god til at poste, når det går godt. Når jeg er i medierne, og jeg har ansat en ny medarbejder. Men nu vil jeg sgu også dele en “nedtur”. Jeg er drænet for energi og trænger snart til et reboot.

På søndag rejser jeg til Barcelona for at planlægge 2016.. Jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at komme lidt væk, slippe væk fra de lange arbejdsdage og bare kunne fokusere på fremtiden.

2 stk skuffede iværksættere..
To skuffede iværksættere..

Giver du op?

Nej for satan. Men jeg må nok erkende, at mit liv skal være andet end bare arbejde. Jeg ville elske, hvis jeg kunne køre videre med 120 km/t, men min krop siger sgu fra.. Så nu er jeg ved at ansætte endnu en tekstforfatter til Kvalitetstekster.dk, jeg vil prioritere mine arbejdsdage bedre og ikke mindst, så vil jeg være bedre til at holde fri.

Så til de der sidder derude  med drømmen om at blive iværksætter – spring ud i det for satan! Men være forberedt på at det ikke bare er store flasker champagne, dyre biler og $$ fra dag et. Og selv når det kører allerbedst, kan det være der, at du er allermindst lykkelig.

For mig er lykken, at jeg har et arbejde, jeg elsker og glæder mig til at stå op til hver måned. Det har jeg ikke gjort den sidste måned. Det skal der laves om på. Og den omvæltning starter fra i dag.

Skulle du have nogle spørgsmål til noget af det, jeg render og laver, så smid da endelig en besked nedenfor eller i en mail. Jeg svarer nok ikke i denne weekend, eftersom jeg netop har modtaget FIFA 16 ;-)..

Tak fordi at du gad at læse med så langt!