Next chapter – Digital Nomade’ish

Next chapter – Digital Nomade’ish

Hej du!

Så er vi her igen.. Kun små 7 måneder siden sidste blogpost. Denne gang skal det handle om mig (som så ofte set før)…

Nu skal du høre!

Sagen er den, at jeg har sagt min lejlighed op. Flyttet størstedelen af mine ting i et depotrum – solgt resten. Købt en enkelt billet ud af Danmark. Og så skal jeg opleve verden!

Planen er at rejse så længe, det er sjovt og giver mening. Om det er 4 måneder eller 4 år ved jeg ikke..

Historier til plejehjemmet

Jeg prøver for så vidt muligt at leve efter det mantra, at jeg vil have de sjoveste historier at fortælle, når jeg sidder og sludrer med de andre folk på plejehjemmet om forhåbentligt meeeget lang tid.

Dertil kan jeg ikke udstå tanken om, at jeg skulle leve hele mit liv på den samme plet på jorden – så nu skal det være!

Første stop hedder Chamonix  i Frankrig. Dernæst står den på en tur til Lissabon. Og så ved jeg egentligt ikke mere.. Jeg rejser med en enkelt rygsæk, der består af lidt tøj, min bærbar, løbesko og mine diaboloer.

Planen er at bo en måneds tid de forskellige steder, sådan jeg får ro til at arbejde og opleve kulturen de forskellige steder. Dertil vil jeg have tid til at jonglere mere – en af de væsentlige grunde til jeg også tager ud at rejse.

Arbejdet kommer til at fungere som altid – jeg arbejder blot ikke fra kontoret. Alt andet er ved det samme – og vi kommer til at have endnu mere fart på det kommende år!

Sådan kan du følge med

Jeg får (desværre) nok ikke skrevet alverden her på bloggen. Heller ikke alt for meget på Facebook. Men jeg kommer til at tage en masse billeder og skrive lidt tekst dertil – så vil du følge med, kommer det til at foregå på Instagram – kristiansbilledbog.

På tirsdag d. 5. september hopper jeg på et fly – i mellemtiden sover jeg på en madras hos min bror.

Det var vist bare det. Smid en kommentar eller noget, hvis du har nogle spørgsmål eller nogle rejseanbefalinger!